Danse
LINJEN

Elsker du at danse og bevæge dig til lækre rytmer? Så kunne det godt være, du skulle tage et ekstra kig på vores danselinje. På Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole sætter vi rammen for udvikling af dig som danser og dit kropslige udtryk.

4
DZ67951

Et år på danselinjen er

- Tre timers træning om ugen

- Hip-hop og Dancehall

- House og moderne dans

- Øvelser over- og på gulv

- Fornemmelse for rum og planer

- Forberedelse til DM i dans for efterskoler og opvisningen

- Leg og berøring

Forside

Undervisningen

Vælger du vores danselinje, får du plads til at fordybe dig i musikken og dansen sammen med skolens dygtige danselærere. Vi dykker ned i dansens mange forskellige stilarter, arbejder med dit udtryk og udforsker kroppens bevægelighed.

For at du kan udvikle dine rytmiske evner, bliver du undervist i styrke- og bevægelsestræning, træning af kropsudtryk og forskellige bevægelsesformer.

opvisninger

Vi kommer til at udfordre dine evner både individuelt og som hold, når vi sammensætter vores serier. Og så kommer vi til at fylde dig med inspiration gennem gæsteinstruktører, ture ud af huset samt deltagelse i DM i dans for efterskoler. Det er ikke vigtigt, om du har danset før - du skal blot have lyst og mod til at give den alt hvad du har.

Vores danseserier bliver selvfølgelig en del af elevholdets mange gymnastikopvisninger.

Det er de små øjeblikke, der tæller og huskes.

Maria, 17 år
JAC1294

VORES FACILITETER

Når man danser, handler det mest af alt om at have plads. Plads til at udfolde sine bevægelser og lege med mulighederne for at udfylde tid og rum.

På danselinjen bruger vi især vores store idrætshal til at træne i, og indimellem slår vi også vejen forbi vores helt egen rytmesal.

LÆS MERE