Faciliteter

Skibelund er en gammel efterskole med moderne, velholdte og imødekommende faciliteter. Vi forsøger hele tiden at skabe de bedste rammer for efterskolelivet ved løbende at renovere og udvikle vores fysiske faciliteter.

 

JAC8103

Fritidsliv og -faciliteter

På Skibelund prioriterer vi vores fritidsfaciliteter højt. Mange elever samles bl.a. i caféen, hvor der spilles billard, Wii, brætspil og ses fjernsyn samt meget andet. Samtidig er en række faglokaler; musik, krea, skolekøkken etc. åbne, og disse kan benyttes i fritiden. Rundt om på skolen er der mange hyggekroge, som eleverne benytter, når de har fri.

Skolens idrætshaller, multibane og øvrige idrætsfaciliteter er altid til rådighed om aftenen, men også i dagtimerne, når de ikke benyttes til undervisning.

Gymnastikfaciliteter

Skolen råder over nogle super gode gymnastikfaciliteter; to moderne springcentre, rytmesal og en boldspils- og opvisningshal.

I de to springcentre har vi blandt andet 5 stortrampoliner, 4 springgrave, en løsskumsgrav, 23m nedgravet fasttrackbane, 12 meter fasttrack, rytmegulv, div. airtracks, trampoliner, måtter og meget mere.

Untitled Panorama 1
DZ67506

Idrætsfaciliteter

Skolen råder over en boldspilshal til fodbold, håndbold, badminton, volleyball samt udendørs faciliteter med fodboldbane, beachvolleybane og gode løbe-, lege- og friluftsområder. Her findes bål- og overnatningsplads med masser af plads til udendørs aktiviteter.

Området omkring skolen er et bakket skovareal med et udbygget stisystem, som giver nogle af Danmarks bedste muligheder for terrænløb, orienteringsløb samt kørsel på mountainbikes. Der afholdes hvert år flere konkurrencer i mountainbike i Skibelund Krat.

Hertil forventer vi at vores nye kunstgræsbane står klar til masser af fodbold i november 2023.