Samarbejds[-]partnere

Skibelund har flere samarbejdspartnere i såvel nærmiljøet som i skoleverdenen.

Skibelund Gymnastik & Idrætsefterskole 5774

Vejen idrætscenter

Knap 4 km fra Skibelund ligger Vejen Idrætscenter (VIC), som er et af Danmarks bedste og mest velrenommerede idrætscentre. På Skibelund benytter vi os ofte af de mange faciliteter i VIC, når ikke vores egne haller og baner slår til, eller når vi ønsker at benytte os af nogle af de mange specialfaciliteter centret rummer – som fx atletikstadion, kunststofbaner til fodbold, tennis- og squashbaner, stort motions- og fitnesscenter, svømmehaller mm.

Læs mere hos Vejen Idrætscenter – vejenic.dk 

Skibelundforeningen

Skibelundforeningen er en forening, der passer på og udvikler de nationale og folkelige mindesmærker, der er eller bliver opstillet i Skibelund Krat, hvor vores efterskole ligger.

Foreningen støtter også det folkelige og nationale arbejde i de tidligere grænseegne og i de ved grænsedragningen i 1920 fremkomme nye grænseegne.

Læs mere om Skibelundforeningen – skibelundforeningen.dk

Skibelund Gymnastik & Idrætsefterskole 5757
Skibelund Gymnastik & Idrætsefterskole 5783 (1)

Sønderjydsk Skoleforening

Sønderjydsk Skoleforening er en af Sønderjyllands ældste foreninger. Den blev dannet i 1892 for at styrke dansk historie og sprog.

Kommer man fra en familie, der er bosat i Sønderjylland, er det muligt at søge tilskud til sit efterskoleophold på Skibelund hos Sønderjysk Skoleforening.

Læs mere om Sønderjysk Skoleforening – sønderjydskskoleforening.dk