Livet på Skibelund

Et år på Skibelund kan sætte spor i resten af dit liv, fordi vi i alle døgnets timer er sammen på den helt særlige måde, man kun kan være det på en efterskole.

 

Skibelund Gymnastik & Idrætsefterskole 5949 (1)
JAC8442 (1)

Et stort fællesskab

På siderne her om livet på Skibelund kan du få et indtryk af, hvilken hverdag og hvilke muligheder, der venter dig, hvis du vælger at tilbringe et år her hos os. Den gennemgående idé er, at du vil blive dannet og være med til at danne andre i et stort fællesskab.

For når vi både dyrker gymnastik og idræt sammen, bor sammen, synger sammen, tænker sammen, laver mad sammen og nyder fritiden sammen, kan vi ikke undgå at præge hinanden og udvikle os som individer og fællesskab.

DZ61783 Kopi
JAC8454 (1)

Fællesskaberne – skaber vi fælles

På Skibelund går muligheder og forventninger hånd i hånd. Efterskolefællesskabet kan bidrage med mere til dit liv, end du nogensinde havde drømt om. Men til gengæld har fællesskabet hver dag brug for alles bidrag – også dit – hvis det skal være mere end flotte ord. Og det er, når vi alle bidrager til det fælles, at vi skaber det, vi kalder for et (eller 177) efterskoleliv.