Dig og fællesskabet

På Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole tager vi relationerne til hinanden alvorligt. Vi er en skole, hvor den boglige undervisning er i fokus, men vi arbejder også med at danne de unge mennesker som hele mennesker. Derfor arbejder vi med relationerne mellem hinanden i alle sammenhænge.

JAC8455 (1)

Kontakthold

Du bliver fra skoleårets start en del af et kontakthold med 7-12 andre elever og en kontaktlærer. Her lærer vi hurtigt hinanden at kende, og det bliver et trygt fællesskab for dig, at arbejde ud fra. Du mødes med dit k-hold mindst en gang om ugen, og din k-lærer vil løbende følge din trivsel og din daglige gang på skolen.

Du går i udgangspunktet i klasse med dine k-holdskammerater, så du lærer dem virkelig godt at kende, og vi er på ture sammen - både over kort og længere tid.

Det er vigtigt, du har det godt

Det er vigtigt for os, at du, som ungt menneske, er i balance og har det godt; at du passer på dig selv, på fællesskabet og at eleverne passer på hinanden.

Vi arbejder med de unge mennesker derfra hvor de er, og fokus er, at du udvikler dig derfra - uanset hvor udgangspunktet er.

JAC8381
Skibelund Gymnastik & Idrætsefterskole 5759

7 gode vaner

Vores arbejde med relationer tager blandt andet udgangspunkt i principperne bag de ’7 Gode Vaner’, som i bund og grund handler om, at have balance i eget liv; det handler om at vise initiativ og at tage- og få ansvar.